Bölümden Haberler

Bölümümüz Dış Paydaş Toplantısı Gerçekleştirdi
Ekonomi Bölümü Etkinliği Gerçekleşti
Ekonomi Bölümü ve EPAM'ın Ortaklaşa Düzenlediği Etkinlik Gerçekleşti
Bölüm Hocalarımızın Katkıları ile "Cumhuriyet'in 100. Yılında Türkiye'nin Modernleşmesi ve Atatürk" Kitabı Yayınlandı
Ekonomi Bölümü ve EPAM Ortak Etkinlik Düzenledi
.
Bölümümüz öğrencilerinden Semih Uslu, Boston Scientific' in düzenlediği workshop' a katıldı.
Ekonomi Bölümü Bölüm Başkanımız Doç. Dr. Çiğdem Gürsoy Türkiye İktisat Kongresi'nde Sunum Yaptı
Ekonomi Bölüm başkanımız Doç. Dr. Çiğdem Gürsoy ile bölüm hocamız İlayda İsabetli Fidan’ın “Ekonomi Disiplininde Sürdürülebilirlik” başlıklı kitap bölümü yayımlanmıştır.
Mezunlarımız ile Buluştuk
Bölüm Başkanımız Doç. Dr. Çiğdem Gürsoy 3. Uluslararası Medya ve Toplum Sempozyumu’na katıldı.
Bir Girişim Stüdyosu: Macellan isimli etkinlik gerçekleştirildi.
Ekonomi Bölümü Öğrencimiz Sema Nur Yücel 6. Uluslararası Genç Ekonomistler Kongresinde Bildiri Sundu.
EPAM bünyesinde “Sürdürülebilirlik ve Sağlık Sektörü” konulu konferans gerçekleştirildi.
td
Bölümümüz Hocalarından Dr. Öğr. Üy. İlayda İsabetli Fidan’ın makalesi yayımlandı.
EPAM bünyesinde “100. Yılında Türkiye İktisat Kongresi” konulu panel gerçekleştirildi.
td
Bölümümüz Hocalarından Doç. Dr. Ayfer Ustabaş’ ın makalesi yayımlandı.
Bölümümüz Hocalarından Dr. Öğr. Üy. İlayda İsabetli Fidan’ın kitap bölümü yayımlandı.
econ
cg