İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi

Haberler

Bölümümüz araştırma görevlilerinden Serdar Demir, Yıldız Teknik Üniversitesi Matematik Bölümü'nde "Mathematical Modelling Methodology and a Traffic Model by Data Analysis and Machine Learning" başlıklı teziyle yüksek lisansını tamamlamış ve ardından Boğaziçi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünde Doktora Programına başlamıştır.
tübitak
deneme
Kış okulumuzda, lise öğrencilerine Doç. Dr. Şebnem Özdemir tarafından üretici yapay zekalar ile ilgili bir sunum gerçekleştirildi.
Bölüm Hocalarımızdan Dr. Yalçın Özkan'ın "Veri Bilimi İçin Python" İsimli Kitabı Basıldı
Bölüm Başkanımız Doç. Dr. Şebnem Özdemir Podcast'e Katıldı
Bölüm Başkanımız Doç. Dr. Şebnem Özdemir "Robotics Future of Business" Etkinliğine Konuşmacı Olarak Katıldı
Bölüm Başkanımız Doç Dr. Şebnem Özdemir, Lider Gelişim'in düzenlediği "Lider Gelişim Programı: Geleceğin Meslekleri ve Yetkinlikleri" programına konuşmacı olarak katıldı.
1
Bölüm Başkanımız Doç. Dr. Şebnem Özdemir, Türkiye Sigorta Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2. Mevzuat Uyum Konferansı'nın Regülasyon Teknolojilerinde Yapay Zeka Kullanımı ve Etkileri bölümünde konuşmacı olarak yer aldı.
Bölüm Başkanımız Doç. Dr. Şebnem Özdemir, Eczacı Gençlik Meclisi tarafından düzenlenen "Sağlıkta Yeni Dönem: Yapay Zeka ve Metaverse" etkinliğine konuşmacı olarak katıldı.
Bölüm Başkanımız Doç. Dr. Şebnem Özdemir, TESAM tarafından düzenlenen Teknoloji Devrimi Kongresi'nin Dijital Döngüsel Ekonomi ve Yapay Zeka bölümüne konuşmacı olmak üzere katıldı.
econ
Bölüm Başkanımız Doç. Dr. Şebnem Özdemir, People Make The Bard tarafından düzenlenen Webinar'a  "Teknolojide DEI Kırgınlıkları: Çeşitlilik, Hakkaniyet ve Kapsayıcılık" bölümünde konuşmak üzere katılım gösterdi.
cg
İİSBF ve BSW İstanbul İş Birliği
Bölüm Başkanımız Doç. Dr. Şebnem Özdemir TRT HABER Teknolog Programına Konuk Oldu.
adsad
Kentsel Dönüşüm
Ulusal Güvenlik
"To Have The Data or Not : Disabled People and Bias"
Çin Halk Cumhuriyeti
Bu dönem bölümüne başlayan Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik, Ekonomi ve İşletme 1. sınıf öğrencilerimizle oryantasyonumuzu gerçekleştirdik. Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik bölüm başkanı Dr. Öğr. Üyesi Gülsüm Gökgöz tarafından yapılan oryantasyonda öğrencilerimize, ders seçimlerinden Erasmus faaliyetlerine, yaz okulundan çap ve yandal olanaklarına önemli bilgilendirmeler yapıldı.
1
From Modernization to Globalization and Local Authorities in Turkey, History and Today