İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi

Daha Erişilebilir Bir Dünya İçin Yapay Zekâ Projesi
Uluslararası Kitap Bölümü Yayınlandı
levent ürer
Bölüm Hocalarımızdan Dr. Öğr. Üyesi Yasemin Torun'un "The mediating role of entrepreneural invention in the relationship between university students' core self evaluation and career stress: a case study of foundation university students" başlıklı yeni makalesi Pamukkale University Journal of Education dergisinde yayınlanmıştır.
Yusuf Erbay
1
Enes Kurt'un "Türk Savunma Sanayii Tarihi" isimli kitabı yayınlandı.
efe can gürcan
Dr. Levent Sümer'in Makalesi Uluslararası Prestijli Dergide Yayınlandı
efe can gürcan
Doç. Dr. Fahri Erenel’in Kitapları Yayınlandı
Uluslararası Aidiyet Çalışmaları Konferansı
cerenecegocen
4'lü
Onur Şahin
Melik Ertuğrul
1
Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik bölümü Öğretim Üyesi Yasemin Torun İSÜ Kızılay kulübü tarafından düzenlenen "Dokunma Yoluyla İletişim ve İş Yerindeki Yansımaları" başlıklı seminerde iletişimde dokunmanın yeri dokunma türleri, dokunmanın duygusal anlamları ve aktardığı mesajlar,  dokunma nedenleri ve amaçları, dokunma şekilleri, profesyonel hayatta en sık kullanılan dokunma şekillerinden tokalaşma, ve el sıkışma biçimleri ve bu davranışlarda dikkat edilmesi gerekenler gibi konulara değinecektir.