Yönetim Bilişim Sistemleri'nde Bahar Okulu başarıyla tamamlandı.

Yönetim Bilişim Sistemleri'nde Bahar okulu başarıyla tamamlandı.
Üniversitemiz 13-15 Nisan 2022 tarihleri arasında lise öğrencilerine yönelik olarak bahar kampı düzenlenmiştir. Kampta yönetim bilişim sistemlerini merak eden öğrenciler ilk gün dijital dönüşümü bölümümüz öğretim üyelerinden Dr. Mustafa Sundu ile keşfetmişlerdir. Aynı gün bölüm başkanımız Doç. Dr. Şebnem Özdemir ve Arş. Gör. Merve Gizem Çömlekçi tarafından tasarlanan gamification tabanlı özel bir atölye ile dijital dönüşümde liderlik kavramını deneyimlemişlerdir. İkinci gün yapay zekanın tarihçesi ve kapsamını keşfeden öğrenciler, Dr. Yalçın Özkan'la sosyal medyadan anahtar kelime analizleri yoluyla nasıl enformasyon elde edilebileceğine tanıklık etmişlerdir. Atölyenin son gününde İse katılımcılar, Doç. Dr. Şebnem Özdemir ile yapay zekada ön yargı (bias), derin kurgu (deep fake) ve metaverse - yapay zeka ilişkisini çeşitli örneklerle gözlemleme fırsatı kazanmışlardır.