Suriye'de Yeni Hamleler Paneli

İstinye Üniversitesi İİSBF Uluslararası İlişkiler Bölümü ve Uluslararası İlişkiler Kulübü tarafından gerçekleştirilen Suriye'de Yeni Hamleler paneli; güvenlik politikaları uzmanı ve yazar Mete YARAR, Emekli Tuğgeneral ve İstinye Üniversitesi Ekonomi ve Politik Araştırmaları Merkezi Müdürü (EPAM) Doç. Dr. Fahri ERENEL, yazar Ardan ZENTÜRK ve İstinye Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölüm Başkanı Prof. Mesut Hakkı CAŞIN'ın katılımıyla gerçekleşti. Mümbiç’in son durumu, Amerikan askerleri çekildikten sonra Türkiye’nin İran ile beraber PKK’ya başlattığı antiterör harekatının bölgeye etkileri, İdlip ve Afrin bölgesindeki çatışmasızlık ve Suriye’nin normalleşmesindeki anayasal süreçlerin ele alındığı panelde konuşan İstinye Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mesut Hakkı CAŞIN, Türkiye'nin sınırlarının dibinde bir terör koridoruna izin vermeyeceğinin altını çizdi.