Sağlık Yönetimi Bölümü öğrencilerimiz Sağlık Yönetimi Zirvesi’ne Katıldı

İstinye Üniversitesi İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Sağlık Yönetimi Bölümü öğrencileri, 32 Üniversiteden 1250 öğrencinin katılımıyla Ankara’da düzenlenen Sağlık Yönetimi Zirvesine katıldı. İstinye Üniversitesi Sağlık Yönetimi Bölümü Araştırma Görevlisi Osman ÖZKAN’ın başkanlığını yaptığı zirve; Sağlık İnovasyon ve Organizasyon Derneği, Hospitalmanager Dergisi ve Global Health Conferences iş birliği ile gerçekleştirildi.

Özel hastanelerle birlikte tıbbi cihaz, ilaç ve sigorta kuruluşlarından yöneticilerin panelist olarak konuşmalar gerçekleştirdiği zirvede; sağlık meslek mensuplarının farklı alanlarda çalışabilmesi adına gerekli liderlik becerileri geliştirebilmelerinin önemi ve öğrencilerin bu noktada yapması gerekenler tartışıldı.

Zirve’nin kapanışında yapılan ödül töreninde, öğrencilerin oyları ile ödüle layık görülen sağlık yöneticilerine ödülleri takdim edildi. Yrd. Doç. Dr. Ali YILMAZ Yılın Sağlık Yönetimi Akademisyeni ödülüne, Prof. Dr. Melih BULUT Sağlık Yönetiminde Yaşam Boyu Başarı ödülüne, Oğuz ENGİZ Yılın Lider Sağlık Yöneticisi ödülüne, Dr. Üstün EZER Yılın Lider Vakıf Hastanesi Yöneticisi ödülüne, Dr. Mete HÜSEMOĞLU Yılın Lider İlaç Sektörü Yöneticisi ödülüne, A. Baki İTEZ Yılın Lider Sigorta Sektörü Yöneticisi ödülüne, Yelda ULU COLİN Yılın Lider Medikal Sektör Yöneticisi ödülüne, Prof. Dr. E. Tümer ÇORAPÇIOĞLU Yılın Lider Tıp Mensubu ödülüne, Fethi YAŞAR Sağlığa En Fazla Katkı Yapan Belediye Başkanı ödülüne, Murat ÇEÇEN Yılın Sağlık Girişimcisi ödülüne, A. Vahap DOĞAN Yılın Kamu-Özel Ortaklığı Yöneticisi ödülüne, Prof. Dr. Hasan Hüseyin YILDIRIM Yılın Kamu Yöneticisi ödülüne layık görüldü.