Sağlık Hizmetlerinde Pazarlama ve Uluslararası Hasta Programı Yönetimi Tartışıldı

Sağlık Yönetimi Bölümü tarafından düzenlenen Sektör Buluşmaları, “Sağlık Hizmetlerinde Pazarlama ve Uluslararası Hasta Programı Yönetimi” konulu toplantısı, 23 Aralık 2019 tarihinde, Topkapı Kampüsümüzde gerçekleşti. MLP Care Anlaşmalı Kurumlar Cari İş Geliştirme Koordinatörü Ruhsan Gezgin ve Emsey Hospital Kurumsal Pazarlama ve İletişim Grup Müdürü Züleyha Abdülbakioğlu öğrencilerimizle bir araya gelerek, tecrübelerini paylaştılar. Programda, anlaşmalı kurumlar ve özeli sağlık sigortalarının hastanlerin cari iş geliştirme faaliyetlerindeki yeri ve öneminin yanı sıra, sağlık kurumlarında bütünleşik pazarlama faaliyetleri ve uluslararası hasta programlarının sunduğu faydalar tartışıldı.