Dijital Dünyada Pazarlamanın Yeri-I Etkinliği gerçekleştirildi

İşletme Bölümü tarafından düzenlenen Dijital Dünyada Pazarlamanın Yeri-I adlı etkinlik Strong Bosses Danışma Kurulu Başkanı Dr. Arzu Aydın'ın katılımıyla gerçekleşti.

Etkinliğin ardından İşletme Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mine Afacan Fındıklı "Dijital ekonomi arz temelli değil, talep temelli. Tedarikçilerin gücü platforma göre değişiyor. Müşteri artık iş ekosisteminin en önemli değişkeni durumunda. "Kalabalığın bilgeliği" satın alma kararları üzerinde oldukça etkili. Gerek online platformlarda gerekse geleneksel iletişim kanallarında "Müşteri sohbetleri"nin kaldıraç etkisi, sosyal ağların gücü ile giderek genişliyor. Bugün tüm bu başlıkları ve ilgili diğer konuları Dr. Arzu Aydın ile İşletme Bölümü Seminerleri kapsamında İstinye Üniversitesi Vadi Kampüsü Konferans Salonu'nda öğrencilerimiz ile tartıştık. Değerli öğrencilerimiz ve katılım sağlayan öğretim üyelerimize teşekkür ederiz." açıklamalarında bulundu.