Yurtiçi ve Yurtdışı Misafir Hizmetleri Yönetimi Sertifika Programı

Üniversitemiz Sağlık Yönetimi Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Gülhan Kalmuk koordinatörlüğü, Sürekli Eğitim Merkezi Müdürü Şule Kılıçaslan’ın organizasyonu ve Liv Hospital Direktörü Meri İstiroti ve ekibinin iş birliğiyle; ülkemizde sağlık hizmetleri sektörünün en önemli birimlerinden olan Misafir Hizmetleri Birimi’nin gelişimine katkı sağlamak, sağlık hizmetlerinin kalitesini ve verimliğini arttırmak için teorik ve pratik eğitimin bir arada olduğu 76 saatlik “Yurtiçi ve Yurtdışı Misafir Hizmetleri Yönetimi Sertifika Programı” eğitimi verilmiştir. Katılımcılarımız arasında sağlık sektörü yöneticileri ve farklı birimlerinden çalışanların yanı sıra sağlık sektöründe kariyer hedefi bulunan paydaşlarımız da vardı. Program sonucunda başarılı olan öğrencilerimiz sertifikalarını almaya hak kazandılar. Öğrencilerimizi başarılarından dolayı kutluyor, emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.