UTİ Bölümü Dr. Öğr. Üy. Elif Çiçekli'den Üniversite-Sanayi İşbirliğine Örnek

Dr. Öğr. Üyesi Elif Çiçekli’nin kurumsal sosyal sorumluluk alanında hizmet verecek şirketinin kuruluş başvurusu Bilişim Vadisi tarafından kabul edildi. Elif Çiçekli, CSR Medya ve Danışmanlık A.Ş. isimli şirketini 12 Ocak 2023’te Bilişim Vadisi’nde İstinye Garage Incubation Hub bünyesinde kurdu.

Dr. Öğr. Üyesi Elif Çiçekli’nin “Kurumsal Sosyal Sorumluluk Performansı Konusunda Yapay Zeka Kullanılarak Ölçüm, Danışmanlık ve Tanıtım” isimli girişimcilik proje başvurusu 1 Mart 2023’te Bilişim Vadisi Teknopark Yönetimi’nden kabul aldı. Elif Çiçekli proje faaliyetlerine İstinye Garage Incubation Hub bünyesinde başladı.

Dr. Öğr. Üyesi Elif Çiçekli’nin “Kurumsal Sosyal Sorumluluk Performansı Konusunda Yapay Zeka Kullanılarak Ölçüm, Danışmanlık ve Tanıtım” isimli proje başvurusu 7 Kasım 2023’te KOSGEB’in Geleneksel Girişimci Destek Programı tarafından desteklenmeye hak kazandı.