UTİ Bölüm Başkanımız Dr. Öğr. Üy. Gülsüm Gökgöz danışmanlığı ve 3. sınıf öğrencisi İrem Nur Taşkın'ın başkanlığında faaliyet gösteren NETWORKING Club'ın etkinliği iş dünyası-üniversite işbirliğinin sağlanması açısından önemli bir örnek oluşturacak.

Popülerliği her geçen gün artmakta olan, özellikle pandemi döneminde etkisinin büyüklüğünü gördüğümüz ve yıllar boyunca kıymeti katlanarak artan günümüzde ise ticaretin bölünmez parçalarından biri haline gelen online alışveriş ile yaygınlaşan E-Ticaret için Networking Club olarak sizlere harika bir etkinlikle geldik.
Türk girişimcilerce kurulan ve sektörde kendine çok önemli bir yer edinmiş olan Ticimax’a konuk oluyoruz.
Bilgisayarlarımızla birlikte gidiyor , E-Ticaret / İhracat alanında eğitim görürken bizden önce bu yollardan geçmiş kişilerden sektörün inceliklerini öğreniyor olacağız.
Bu muhteşem fırsatı kaçırmamak için formu hemen doldurmayı unutmayın.
Kontenjanımız 25 kişiyle sınırlıdır!

🗓 8 Ocak 2024 (Pazartesi)
⏰ 09.00-17.00
📍Etkinlik Adresi: Ticimax Kampüs Binası
Açık Adres: Ticimax Kampüs (Akademi), Turgut Ozal Bulvarı, Rumi Sk. No:31, 34758 Ataşehir/İstanbul