"Üniversite Öğrencilerinde Sigara Farkındalığını Arttırma ve Davranış Değişikliği Oluşturma Müdahaleleri: Tütünsüz Fakülte Projesi" isimli ve 222K276 numaralı Tübitak 3005 Projesi

Sağlık Yönetimi Bölümü akademisyenlerimizden  Dr. Öğr. Üyesi Özlem Özaydın tarafından TÜBİTAK-Sosyal ve Beşeri Bilimlerde Yenilikçi Çözümler Araştırma Destek Programı kapsamında yürütülen "Üniversite Öğrencilerinde Sigara Farkındalığını Arttırma ve Davranış Değişikliği Oluşturma Müdahaleleri: Tütünsüz Fakülte Projesi" doğrultusunda Yeşilay Beykoz Şube Başkanı Dr. Mahmut Talha Uçar' ın katılımı ile "Tütün ve tütün ürünlerinin zararları" temalı İstenyelilik Manifestosu kapsamında etkinlik düzenlenmiştir.