Uluslararası Anlaşmalarda Dikkat Edilecek Hususlar ve İhracat Teşvikleri ve Uygulamaları Hakkında Üniversitemizde İzdaş Dış Tic., Çukurova Dış Tic., Heidelberg Cement Trading'de üst düzey yöneticilik yapmış, İhracatçılar Birliği'nde YK üyesi kıymetli bir Dış ticaretçi olan Bülent Kahyaoğlu'nu konuk ettik. Bülent Bey öğrencilerimize kendi iş hayatından tecrübelerinden ve çalıştığı şirketlerden bahsetti. Uluslararası ticarette gerçekleşen ödeme şekilleri ve devlet teşviklerinden söz etti. Sözleşmelerde nelerden bahsedilmesi gerektiğinden ve  sözleşmeye aykırı bir durumda neler yapmamız gerektiğini kendi iş hayatı tecrübelerine dayanarak öğrencilerimize bilgiler verdi.