Sağlıkta Hukuk Semineri

Sağlık Yönetimi Kulubü “Sağlıkta Hukuk, sağlık hizmetlerinde çalışan personelin hukuki sorumlulukları” konulu semineri, 20 Aralık tarihinde Konferans Salonu 2’de gerçekleştirdi. Üniversitemiz öğretim üyesi ve Medical Park Hastaneler Grubu Hukuk Danışmanı Dr. Öğretim Üyesi Nezih Varol’un konuşmacı olduğu seminer, sağlık yönetimi ve tıbbi dökümantasyon ve sekreterlik bölümü öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşti.

Dr. Öğretim Üyesi Nezih Varol, sağlık yöneticilerinin, sağlıkta hukuk alanında geliştirebileceği uygulamaları, sahadan tecrübeleriyle anlattı. Topluma hizmet vermenin sorumluluğu üzerinde duran Varol, sağlık hizmeti verenler ve yararlanıcılar arasındaki güven ilişkisinin önemini vurguladı. İnteraktif bir şekilde gerçekleşen konuşma, öğrencilerden gelen soruların cevaplanmasıyla noktalandı.