Sağlık Yönetimi “Sektör Buluşmaları Toplantıları”

Sağlık Yönetimi Bölümü tarafından düzenlenen Sektör Buluşmaları, “Sağlıkta Toplam Kalite Yönetimi ve Felsefesi” temalı ilk toplantısı, 18 Kasım 2019 tarihinde Topkapı Kampüsümüzde gerçekleşti. Özel Hastaneler ve Sağlık Kuruluşları Derneği OHSAD Akademi Koordinatörü Güler Çakmak Tosunoğlu ve Bahçeşehir Üniversitesi Göztepe Medical Park Hastanesi Kalite Müdürü Yasemin Aslan tecrübelerini paylaştıkları sunumlarıyla katılarak, öğrencilerimiz ve sektör temsilcileri ile bir araya geldiler. Sektör buluşması kaspamında konuk konuşmacılarımız, toplam kalite yönetimi uygulamalarının ülkemiz sağlık sektörüne girişi, sağlık kurumlarınca benimsenme süreçleri, ulusal ve uluslararası akreditasyon belgelerinin kurumlara katkıları ile sürekli kalite geliştirme çalışmalarının önemini vurguladılar.