Sağlık Yönetimi Mezunları Buluşuyor

İstinye Üniversitesi Sağlık Yönetimi bölümü olarak mezunlarımız ile bir araya gelme geleneği yolunda ilk adımı atmış bulunuyoruz. Mezun öğrencilerimizden sağlık yönetimi bölümünün artı ve eksilerini, onlara neler kattığını, iş hayatındaki beklenti ve kariyer hedeflerini dinledik. Ayrıca sağlık yönetimi bölümünde okuyan arkadaşlarına da neler yapmaları gerektiği konusunda birbirinden faydalı tavsiyelerde bulundular. Karşılıklı iletişim ve etkileşimin oldukça yüksek olduğu verimli bir etkinlik oldu. Bizlerin davetini kırmayarak etkinliğe katılım sağlayan Kalite Yönetimi Uzman Yardımcısı Betül Dağhan Diril'e, Kalite ve Risk Yönetimi Uzman Yardımcısı Simanur Fidan'a, Kurumsal Faturalama Uzman Yardımcısı Zeynep Sevde Tuncer'e ve Liojistik Uzmanı Batuhan Tuncel'e çok teşekkür ederiz.