Sağlık Yönetimi Doktora Programı Koordinatörü Prof. Dr. Hacer Özgen Narcı 4th Community Health Conference’a Katıldı

Erasmus+ partnerimiz University of Applied Sciences (Hochschule für Gesundheit) tarafından 26 Kasım 2021 tarihinde düzenlenen 4th Community Health Conference kapsamında Toplum Sağlığı Bölümü Dekanı Prof. Dr. Michael Wessels, Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Gudrun Faller ile Üniversitemiz öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Gülcan Nurhan ve Sağlık Yönetimi Bölümü Erasmus sorumlusu ve Doktora Programı Koordinatörü Prof. Dr. Hacer Özgen Narcı tarafından düzenlenen Community Health Abroad—Contributions from a Turkish and German Perspective temalı oturum gerçekleştirildi. Oturumda, Prof. Dr. Hacer Özgen Narcı Development and Status Quo of Community Health Services in Turkey konulu sunumunu online olarak gerçekleştirdi.