Sağlık Yönetimi Bölümümüzün Uygulamalı (Staj) Eğitimleri Başladı

Sağlık Yönetimi Bölümü öğrencilerimizin aldıkları teorik ve uygulamalı eğitimlerin, mezun olacakları son seneleri olan 6. ve 7. dönemlerinde, sektördeki iş hayatına hazırlanmaları için öngörülen mesleki uygulamaları için staj programlarımız başladı. Öğrencilerimiz MLP Care Sağlık Grubu bünyesindeki hastanelerimizde iş sağlığı ve güvenliği eğitimlerini de yerinde alarak görevlerine başladılar. Öğrencilerimiz güz ve bahar dönemlerinde, pandemi şartlarına uygun önlemler çerçevesinde, Hasta Hizmetlerinden, Bilgi Sistemlerine, Satınalma, Lojistik ve Depo Bölümlerinden, İnsan Kaynakları birimlerine kadar çok çeşitli alanlarda, dönüşümlü olarak eğitim alacaklar. Öğrencilerimizin meslek yaşamlarına ilk adımlarını attıkları staj eğitimleri süresince Bölüm Başkanımız Dr. Öğr. Üy. Gülhan Kalmuk hepsini departmanlarına yerleştirerek, eğitimleriyle yakından ilgileniyor.