Sağlık Yönetimi Bölümleri İş Birliği Ziyareti

18.10.2019 tarihinde Bahçeşehir Liv Hospital’de İstinye Üniversitesi & Hochschule Niederrhein Üniversitesi Sağlık Yönetimi Bölümleri İş Birliği Ziyareti kapsamında bilgilendirme toplantısı gerçekleştirilmiştir. LİV Hospital Başhekimi Sayın Orçun Okur yapmış olduğu kapsamlı sunumla Bahçehir Liv Hospital’ın işleyişi hakkında bilgiler vermiştir. Bilgilendirme toplantısında karşılıklı bilgi alışverişleri ile her iki ülkenin sağlık sistemlerinin karşılaştırılmasına yönelik tartışmalar yapılmıştır. Toplantı sonrası hastane gezilerek, yapılan uygulamalar hakkında yerinde bilgiler verilmiştir. Hastane ziyareti sonrası Topkapı kampüste gerçekleştirilen kapanış toplantısında ziyaretin genel bir değerlendirilmesi yapılarak, araştırma projeleri, lisans ve yüksek lisans düzeyinde Erasmus + öğrenci ve akademisyen hareketliliği ve çoklu diploma olanağı sağlayan uluslararası bir yüksek lisans programının açılması konularında iş birliği yapılmasına karar verilmiştir.