Sağlık Yöneticileri Gününü Kutladık

Panel programında Türkiye'de sağlık turizminin ekonomik ve yönetsel yönleri ele alınarak, sağlık turizminin sağlık sektörünün geleceğini nasıl şekillendireceği ve sağlık yöneticilerinin gelecekte üstlenecekleri sorumlulukları tartışıldı. Sağlık Yönetimi Bölüm Başkanımız Dr. Öğr. Üy. Gülhan Kalmuk, İİSB Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Peyami Çelikcan, Rektörümüz Prof. Dr. Erdal Karaöz ve Yönetim Kurulu Başkanımız Dr. Muharrem Usta açılış konuşmalarını yaptı. panel. Panelde USHAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Salih Kenan Şahin çarpıcı bir sunumla Türkiye'nin sağlık turizmi potansiyelini ve geleceğini özetledi. Türkiye Sağlık Bilimleri Enstitüsü Politikalar Kurulu panel üyesi ve duayen sağlık yöneticisi Prof. Dr. Melih Bulut panele "Bilim ve Sağlıkta Diplomasi" konulu konuşmasıyla katıldı. Panelin son konuşmacısı MLP Care Uluslararası Pazarlama ve İş Geliştirme Direktörü ve İstinye Üniversitesi Öğretim Üyesi Murat Ercan, "Pandemi Sırasında ve Sonrasında Sağlık Turizminin Geleceği" konulu konuşması ile katılımcılarla görüşlerini paylaştı.

Online PanelimizAçılış KonuşmacılarımızPanel Konuşmacılarımız