Sağlık Yöneticileri Günümüzü Kutladık

Öğrencilerimiz ve akademisyenlerimizin katılımıyla Sağlık Yöneticileri Günümüzü "21.Yüzyılda Yaşlılık, Yaşlılık Karşıtlığı ve Sağlık Politikaları" teması adı altında kutladık. Bizleri kırmayarak programa katkı sağlayan rektör yardımcımız Prof. Dr. Hatice Gülen'e, fakülte dekanımız Prof. Dr. Mine Mukaddes Afacan Fındıklı'ya, Türkiye Sağlık Politikaları Enstitüsü Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Melih Bulut'a, Biruni Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Zeynep Tüfekçioğlu'na, Yüksek İhtisas Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Öğretim Üyesi Özden Güdük'e, bölüm başkanımız Dr. Öğretim Üyesi Gülhan Kalmuk'a ve bölümümüz hocalarından Dr. Öğretim Üyesi Özlem Özaydın'a teşekkür ederiz. Ayrıca prgramımıza katılan tüm öğrencilerimize ve akademisyenlerimize de teşekkür ederiz.