Sağlık Kurumlarında Kalite Yönetimi Dersine Kalite Koordinatörü Uz. Tuba Özenir Davet Edildi.

Body

Prof. Dr. Hacer Özgen Narcı hocamızın sorumluluğunda ve Dr. Öğr. Üyesi Yasemin Aslan hocamızın katkılarıyla yürütülen “Sağlık Kurumlarında Kalite Yönetimi” dersinin 28 Nisan 2021 tarihindeki konuğu, Yeditepe Üniversitesi Hastaneleri ve Bağlı Kurumları Kalite Koordinatörü Uz. Tuba Özenir idi. Tuba Hanım bizlerle sağlık hizmetlerinde ulusal ve uluslararası akreditasyon standartları, akreditasyon süreci ve bu süreçte yaşanan zorluklar ile ilgili bilgi ve deneyimlerini paylaştı. Sağlık kurumlarında kalite yönetimi alanında kariyer hedefleyen mezunlarımıza önerilerde de bulunan Uz. Tuba Özenir’e değerli katkıları için çok teşekkür ediyoruz.