Prof. Dr. Hacer ÖZGEN NARCI 4. Türk Tıp Dünyası Kurultayına Katıldı

28-29 Ekim 2017 tarihlerinde İstanbul Hilton Bomonti Otel’de Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı (TÜSEB) tarafından 4. Türk Tıp Dünyası Kurultayı düzenlendi. İstinye Üniversitesi İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Sağlık Yönetimi Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hacer ÖZGEN NARCI, kurultay kapsamında Türkiye Sağlık Politikaları Enstitüsü (TÜSPE) tarafından gerçekleştirilen “Üniversite Hastanelerinin Sorunları ve Çözüm Önerileri” çalıştay grubunda yer aldı. Çalıştay grubu, Türkiye’deki üniversite hastanelerinin sorunlarını genel yönetim, hizmet sunumu, finansman ve geri ödeme sistemi, insan kaynakları, eğitim ve araştırma faaliyetleri boyutları itibariyle ele alarak ve çözüme yardımcı politika önerileri sundu.