Öğrencilerimiz MLP Care Grup ve İstinye Üniversite Hastanelerindeki Gönüllü Uygulama Eğitimlerine Başladı

Üniversitemiz Sağlık Yönetimi Bölümü ikinci ve üçüncü sınıf öğrencileri bahar dönemi süresince sağlık kurumlarındaki alan eğitimlerini almaya başladılar. MLP Care Grup çatısı altında hizmet sunan üniversite hastaneleri öncelikli olmak üzere, İstanbul’daki tüm sağlık kurumlarında haftada iki gün sürecek alan eğitimleri için oryantasyonlarını tamamlayarak, iş başı yaptılar. Öğrencilerimizin gelecekte görev alacakları iş ortamlarını tanımaları ve sağlık kurumlarında uzmanlaşacakları kariyer alanlarını belirlemeleri amacıyla, kurumların iç yapısını gözlemleyerek ilk uygulama deneyimlerini elde etmeleri hedefleniyor.

Oryantasyon Programının açılış konuşmasını yapan Sağlık Yönetimi Bölüm Başkanı Öğretim Üyesi Dr. Gülhan Kalmuk, Üniversitemizin; "Liv Hospital”, “Medical Park " ve "VM Medical Park" olmak üzere üç ayrı hastane markasını tek çatı altında buluşturan MLPCare Grubu’nun 25 yıllık bilgi ve birikiminin devamı olmasının, öğrencilerimizin daha mezun olmadan alanda çalışarak, kariyerlerine yön vermelerine büyük katkısı bulunduğunun altını çizdi.