Konkur ve Reklam Kampanyaları Üzerine – İstinye İletişim Söyleşileri 7

Halkla ilişkiler ve Reklamcılık Bölümü tarafından düzenlenen “Workshop Çalışması”  kapsamında gerçekleştirilen etkinlikte AD-Stop Reklam Ajansı sanat yönetmeni Volkan Lale, Halkla ilişkiler ve Reklamcılık Bölümü ikinci sınıf öğrencileriyle bir araya geldi. Lale, öğrencilere reklamcılık sektöründe görsel çalışmaların ne denli mühim olduğunu vurgulayarak etkin photoshop kullanımının ve becerisinin öneminden bahsetti. Gerçekleşen etkinlikte öğrenciler, Volkan Lale eşliğinde gruplar halinde reklam kampanyaları oluşturarak uygulamaya yönelik deneyim kazandılar. Etkinlik sonunda öğrencilerin çalışmalarını değerlendiren Lale, bir reklam kampanyası oluşturabilmenin ve bunun görsel çalışmalara yansıtabilmenin gerekliliğinden bahsetti.