İSÜ STV - MLPCare İşbirliği Programı Başladı

İstinye Üniversitesi ve MLPCare Grubu’nun ortaklaşa yürüttüğü tanıtım filmleri projesi 15 Ağustos’ta başladı. İçerik üretimi, prodüksiyon ve post prodüksiyon aşamalarını kapsayan proje 3 ayda tamamlanacak.

MLPCare Grubu çatısı altında yer alan hekimler, sağlık çalışanları ve hasta öykülerini içerecek olan filmler sağlık bilimleri alanında önemli bir kaynak oluşturacağı gibi sağlık okuryazarlığının gelişmesine de katkıda bulunacak.

Radyo, Televizyon ve Sinema bölümü öğrencilerimizden Fatih Dedeli ve Sedat Sancaktar'ın, Sağlık Yönetimi bölümünden Esin Çip’in stajyer olarak yer aldığı MLPCare tanıtım filmleri projesi öğrencilerimizin hem saha deneyimi elde etmelerini hem de iş disiplini kazanmalarını sağlıyor. Çekim ekibi üniversitemizin prodüksiyon stüdyosunu ve kurgu laboratuarını aktif olarak kullanıyor.