İstinye Üniversitesi & Hochschule Niederrhein Üniversitesi Sağlık Yönetimi Bölümleri İşbirliği Konferansı

Üniversitemiz Topkapı Kampüsü’nde Sağlık Yönetimi Bölüm Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Gülhan Kalmuk ve Sağlık Yönetimi Bölümü Öğretim Görevlisi Pınar Özbilen’in organizasyonu ile İstinye Üniversitesi & Hochschule Niederrhein Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Sağlık Yönetimi Bölümleri İşbirliği görüşmeleri üniversite üst yönetiminin katılımı ile gerçekleşti. 2 gün süren görüşmeler kapsamında Hochschule Niederrhein Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Dekanı Prof. Dr. Christian Timmreck, Prof. Dr. Hubert Otten, MLP Care Group International Marketing and Business Development Direktörü Murat Ercan ve İstinye Üniversitesi Öğretim Üyesi Pınar Özbilen katkı sağladı bir konferans düzenlendi.

Ayrıca karşılıklı üniversite tanıtım sunumlarının yapıldığı ve muhtemel iş birliklerinin görüşüldüğü toplantıda birçok ortak projenin temelleri atıldı ve İş Birliği Protokolü imzalanması konusunda ortak karar alındı.