İşletme ve Yönetim Tarihi Konferansı’na 2 farklı bildiri ile katıldık

İstinye Üniversitesi Ekonomi Bölümü Doktor Öğretim Üyesi Çiğdem GÜRSOY ve İstinye Üniversitesi Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik Bölümü Araştırma Görevlisi Enes KURT, İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi’nin kuruluşunun 50. Yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen İşletme ve Yönetim Tarihi Konferansı’na 2 farklı bildiri ile katıldı.

Türkiye’de yeni filizlenmekte olan İşletme Tarihi alanının ilk organizasyonu olan konferansa, vakıf üniversitelerinden sadece İstinye Üniversitesi katılım sağladı. Öğretim Üyesi Çiğdem GÜRSOY’un “Bir Sosyal Girişim Modeli: Osmanlı Para Vakıfları” adlı bildiri ile katıldığı konferansa; Araştırma Görevlisi Enes KURT, Yıldız Teknik Üniversitesi İşletme Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Yasin ŞEHİTOĞLU ile beraber yazmış olduğu “1929 Büyük Buhranı’nın Yönetim Çalışmalarına Etkisi: 1924 Prag Uluslararası Yönetim Kongresi ve 1935 Londra Uluslararası Bilimsel Yönetim Kongresi Karşılaştırması” adlı bildiri ile katılım gösterdi.

Program Detayı