Halkla İlişkiler Ve Reklamcılık Ortamı Olarak Sosyal Medya- İstinye İletişim Söyleşileri 1

İstinye Üniversitesi İİSBF Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü tarafından düzenlen ‘’Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Ortamı Olarak Sosyal Medya - İstinye İletişim Söyleşileri 1’’ etkinliği, video yapımcısı ve youtuber Demet Işıl Yılmaz’ın katılımıyla 20 Aralık 2018 Perşembe günü İstinye Üniversitesi Topkapı Kampüsü’nde gerçekleşti. Gerçeleşen söyleşide Demet Işıl Yılmaz, öğrencilere hem mesleki deneyimlerini hem de sosyal medya mecralarında içerik üretimlerinden video yapım süreçlerine değin pek çok konuda faydalı bilgiler aktardı. Detaylı bir şekilde sosyal medyada youtube fenomenliği üzerinde duran Yılmaz, dijital medyada yeniliğin, değişimin ve yaratıcılığın önemine vurguda bulunarak, öğrencilerden gelen sorulara da samimiyetle cevap verdi.