Güz Dönemi Değerlendirmesi ve Yeni Yıldan Beklentiler Konulu Toplantımızı Gerçekleştirdik

Sağlık Yönetimi Bölümümüz, güz döneminde aramıza katılan 1. sınıflardan başlayarak, 2.,3, ve 2021 bahar döneminde mezun olacak olan 4. sınıf öğrencilerimiz ile online ortamda bir araya gelerek, güz dönemi değerlendirme ve yeni yıldan beklentiler konulu bir toplantı gerçekleştirdi.

Bölüm Başkanımız Dr. Öğr. Üy. Gülhan Kalmuk başkanlığında 4 farklı saat aralığında gerçekleşen toplantılar dizisine, bölümümüz öğretim üyeleri Prof. Dr. Hacer Özgen Narcı ve Dr. Banu Bican'ın yanı sıra Araştırma Görevlisi Döne Tütüncü de katıldı.

Öğrenicilerimiz güz dönemi dersleri ve online eğitim olanaklarınızın genel bir değerlendirmesini yaparak, bahar döneminden beklentilerini dile getirdiler. Yeni yılın ülkemizin ve dünyanın etkilediği Covid 19 Pandemi sürecinden çıkış ve aşı ile bağışıklık yılı olması için iyi dileklerin dile getirilmesi ile son buldu.

Güz Dönemi Değerlendirme Toplantısı