Erasmus Öğrencilerimizin Mesajı

Almanya'dan bölümümüze Erasmus ile gelen Lema ve Seda isimli öğrencilerimizin hem aldıkları eğitime hem de üniversitemize dair düşüncelerini ifade ettikleri mesajı aşağıda paylaşıyoruz. Öğrencilerimize hayatlarında başarılar diliyoruz.

"Erasmus ile İstinye de eğitim almak gerçekten harika bir deneyimdi. Erasmus yapma imkanı olan herkese tavsiye ederiz. Farklı bir kültürü görmek ve içinde yaşamak sadece iyi bir deneyim değildi. Aynı zamanda kendi okulumuzla olan farkı görmek açısından da çok ilginçti. İstinye Üniversitesi, modern kampüsü, nazik öğretmen ve öğrencileri ile gerçekten misafirperver bir kurumdur. Öğretmenlerimiz çok yardımcı oldu ve refahımız için ellerinden gelenin en iyisini yaptılar. Her şey için mutlu ve minnettarız ve fırsat olursa tekrar yaparız. Unutulmaz bir deneyimdi."