EPAM bünyesinde “Sürdürülebilirlik ve Sağlık Sektörü” konulu konferans gerçekleştirildi.

Söyleşinin ilk konuğu İstinye Üniversitesi öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Melek Yurdakul oldu. Dr. Yurdakul, sunumunda sürdürülebilirliği tüm boyutlarıyla kavramsal olarak tanımladı, bu konuda yapılan araştırmalardan örnekler verdi. Söyleşinin ikinci konuğu ise MLP Care Strateji ve Yatırımcı İlişkileri direktörü Dr. Deniz Can Yücel oldu. Dr. Yücel, sunumunda dünyamızı bekleyen en büyük riskleri açıkladıktan sonra sürdürülebilirliğin neden gerekli olduğunu ve MLP Care’in sürdürülebilirlik stratejilerini anlattı. Ayrıca, sürdürülebilirlik konusunda gündelik hayatımızda neler yapabileceğimizle ilgili tavsiyelerde bulundu. Son olarak sosyal girişimcilik kavramını açıkladı ve bu konuda örnekler vererek sunumunu tamamladı.