Dr. Öğr. Üy. Levent Sümer'in Son Günlerde Yaptığı Konuşmalar ve Basına Verdiği Demeçler

Dr. Öğr. Üy. Levent Sümer, Ekonomi Günlüğü TRT Radyo Programı'nda ve  Radyo Sputnik'te  "Koronavirüsün Ekonomiye Yansımaları"na ilişkin tespitlerini anlattı.

Web Söyleşisi, TMMOB, İnşaat Mühendisleri Odası, İzmir Şubesi tarafından düzenlenen 14 Mayıs 2020 tarihinde  web söyleşisine katılan Dr. Öğr. Üy. Levent Sümer, "Covid-19 Sonrası Türk Gayrimenkul Sektörünün sorunlarını ve çözüm önerilerini anlattı.

Dr. Öğr. Üy. Levent Sümer, "Gençlere Tavsiyeler" konulu konuşması ile Mart 2020'de Süleyman Demirel Üniversitesi'ne konuk oldu.

17 Ocak 2020'de TURKONFED, UNDP, Visa ve Boğaziçi Üniversitesi tarafından düzenlenen “İşimi Yönetiyorum Konferans Serisi'ne konuşmacı olarak katılan Dr. Öğr. Üy. Levent Sümer , "Türk Ekonomisinin ve Gayrimenkul Sektörünün Güncel Durumu ve Çözüm Önerileri" konulu sunumunu gerçekleştirdi.