Doç. Dr. Aylin Ünver Noi NATO Zirvesinde

İstinye Üniversitesi İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Aylin Ünver Noi, Londra’da gerçekleşen NATO zirvesi kapsamında Engages Innovating the Alliance Toplantısına Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı heyetinin davetlisi olarak katıldı.

Toplantıya NATO Genel Sekreteri, Norveç, Kanada, Hollanda, Polonya ve Kuzey Makedonya Başbakanları yanı sıra pek çok ülkenin dışişleri, savunma bakanları ve uzmanları katıldı. Paneller ile NATO’nun 70 yılı değerlendirilirken mevcut sorunlar ve NATO’nun geleceğine yönelik perspektifler sunuldu. Ayrıca heyet ile Financial Times gazetesinin yayın kurulu ile görüşme gerçekleştiren Doç. Dr. Aylin Ünver Noi, TRT Londra stüdyosundan Nilgün Balkaç’ın Birinci Sayfa programında NATO zirvesinin gerçekleştirdiği güne özel yayınına katıldı ve zirveyle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Ayrıca Londra’da gerçekleşen zirveden önce Doç Dr. Aylin Ünver Noi, Mete Çubukçu’nun Pasaport programına katıldı.