Dijital Oyun ve Oyun Teknolojileri Girişimcilik Merkezi StarGate'e Ziyaret

Bölüm Başkanımız Doç. Dr. Şebnem Özdemir ve İstinye Üniversitesi Sektörle İşbirliği Koordinatörü öğretim üyemiz Doç. Dr. Okan Yaşar, StartGate İcra Kurulu Üyesi ve AcademyGate CEO'su Dr. Arzu Aydın'ın daveti üzerine İstanbul Maslak'ta yer alan ve Avrupa ile Orta Doğu'nun en büyük Dijital Oyun ve Oyun Teknolojileri Girişimcilik Merkezi olan StartGate'i ziyaret etti.

Ziyaret sırasında, AcademyGate'in CEO'su Dr. Arzu Aydın ile öğrencilerimize özel imkanlar ve üniversite-sanayi işbirliği olanakları da görüşüldü.

Nazik davetleri ve sundukları imkanlar için CEO Dr. Arzu Aydın'a şükranlarımızı sunarız.

StartGate, girişimcilerin ve oyun geliştiricilerin bir araya gelerek birbirlerinden öğrenme ve birlikte büyüme imkanı buldukları bir ekosistem sunmaktadır. Merkez, şirket kurulumundan profesyonel oyun stüdyosu olma aşamasına kadar tüm süreçlerde global ölçekte bilgi aktarımı sağlamaktadır. Ayrıca, oyun geliştiricilere pazarlama desteği, yatırım ve teşvik danışmanlığı, insan kaynakları ve hukuk desteği gibi kurumsal hizmetler de sunmaktadır.