Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Hacer Özgen Narcı, Sağlık Yönetimi Bölüm Başkanları Çalıştayı’nda…

İstanbul Medeniyet Üniversitesi Sağlık Yönetimi Bölümü tarafından 22 Aralık 2017 tarihinde “15. Sağlık Yönetimi Bölüm Başkanları Çalıştayı” düzenlendi. Çalıştaya Fakülte ve Yüksekokullar bünyesinde lisans bölümleri bulunan üniversitelerden 35 Bölüm Başkanı ve öğretim üyeleri katıldı.
Çalıştay’da Sağlık Yönetimi çekirdek eğitim programlarının düzenlenmesi, sağlık yöneticilerinin istihdamı ve eğitimin etkinleştirilmesi için mesleki kongrelerin düzenlenmesi gibi pek çok konu tartışıldı ve ortak kararlar alındı. Bu kararların mesleki eğitimin geliştirilmesine, anabilim dalı bazında uzmanlaşmaya ve meslektaşlarımızın sağlık kurumlarında yönetsel, teknik ve mali hizmetleri gerçekleştirmek üzere istihdam edilmesine katkı sağlaması ve sağlık yöneticiliği farkındalığını arttırması beklenmektedir.