İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi

Prof. Dr. Mine Afacan Fındıklı

Dekan

İstinye Üniversitesi İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi (İİSBF) küresel değişimi iyi okuyan, bilgiyi ve veriyi analiz edebilen, ulusal ve uluslararası alanda yenilikçi yaklaşımlarla fark yaratacak yöneticiler, ekonomi, siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler alanlarında etkin rollerde yer alabilecek liderler ile günümüzün ihtiyaçlarına uygun yaratıcı ve etkili üretimler yapabilen iletişim ve medya uzmanları yetiştirmeyi hedefler.

İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesinde öğrenciler bölüm dersleriyle alanlarında uzmanlaşırken aynı zamanda farklı bilim ve çalışma alanlardaki bilgi ve yaklaşımlara dair de kendilerini yetiştirebilmektedir. Fakülte bünyesinde bulunan ekonomiden, uluslararası ilişkilere ve yeni medyaya kadar on farklı bölümün yanı sıra diğer fakültelerdeki endüstri mühendisliği, sağlık, psikoloji, yazılım gibi çok çeşitli disiplinlerden ilgi alanlarına uygun dersler seçebilmektedirler.

Öğrenciler, alanında seçkin ve sektör tecrübesi olan akademisyenlerden oluşan yetkin bir kadrodan ders alarak hem bilgi ve becerilerini artırabilecek hem de mezun olduklarında iş hayatına çok iyi adapte olabilme şansını elde edeceklerdir. Sektörle iç içe eğitim anlayışı, sektörün önde gelen kurum ve kuruluşlarıyla yapılan işbirlikleri ve Mentor’un CEO olsun programıyla desteklenmektir. Böylece öğrencilerimiz, geleceğe ve iş dünyasına hazırlanırken, Türk iş dünyasına damga vurmuş CEO’larımızdan danışmanlık alarak iş hayatına başarılı bir giriş yapmaları için gerekli desteğe sahip olmaktadır.

Prof. Dr. Mine Mukaddes AFACAN FINDIKLI    Dekan Vekili
Prof. Dr. Yusuf ERBAY    Profesör Temsilcisi
Prof. Dr. Osman Can ÜNVER    Profesör Temsilcisi
Prof. Dr. Hacer ÖZGEN NARCI                          Profesör Temsilcisi