Dekan Mesajı

peyami celikcan

Prof. Dr. Peyami ÇELİKCAN
Dekan Vekili

İstinye Üniversitesi İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi (İİSBF) küresel değişimi iyi okuyan, bilgiyi ve veriyi analiz edebilen, ulusal ve uluslararası alanda yenilikçi yaklaşımlarla fark yaratacak yöneticiler, ekonomi, siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler alanlarında etkin rollerde yer alabilecek liderler yetiştirmeyi hedefler.

İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesinde öğrenciler bölüm dersleriyle alanlarında uzmanlaşırken aynı zamanda farklı bilim ve çalışma alanlardaki bilgi ve yaklaşımlara dair de kendilerini yetiştirebilmektedir. Fakülte bünyesinde bulunan ekonomiden, uluslararası ilişkilere kadar yedi farklı bölümün yanı sıra diğer fakültelerdeki endüstri mühendisliği, sağlık, psikoloji, yazılım gibi çok çeşitli disiplinlerden ilgi alanlarına uygun dersler seçebilmektedirler.

Öğrenciler, alanında seçkin ve sektör tecrübesi olan akademisyenlerden oluşan yetkin bir kadrodan ders alarak hem bilgi ve becerilerini artırabilecek hem de mezun olduklarında iş hayatına çok iyi adapte olabilme şansını elde edeceklerdir. Sektörle iç içe eğitim anlayışı, sektörün önde gelen kurum ve kuruluşlarıyla yapılan işbirlikleri ve Mentor’un CEO olsun programıyla desteklenmektir. Böylece öğrencilerimiz, geleceğe ve iş dünyasına hazırlanırken, Türk iş dünyasına damga vurmuş CEO’larımızdan danışmanlık alarak iş hayatına başarılı bir giriş yapmaları için gerekli desteğe sahip olmaktadır.