2019-2020 yılında bölümümüze yeni gelen öğrencilerimize ‘Merhaba’ dedik.

Üniversitemiz Sağlık Yönetimi Bölümü, 7 Ekim 2019, Pazartesi günü yapılan ilk ders ile yeni eğitim ve öğretim yılına başladı. Örgün öğretim (4 yıllık) ve yüksek lisans programlarına kaydolan öğrencilerimizle ilk dersimizi Bölüm Başkanımız Dr. Öğr. Üyesi Gülhan Kalmuk gerçekleştirdi. YKS’de başarı göstererek, üniversitemiz 1. Sınıfına kayıt yaptırmaya hak kazanan öğrencilerimizi gayret ve başarıları için kutlayan Dr. Gülhan Kalmuk; “toplum ve birey sağlığının geliştirilmesi, iyileştirilmesi amacıyla, sağlık yönetimi konusundaki bilgileri ve ilgili gelişmeleri, bilimsel yöntem ve teknikler ile anlayıp yorumlayabilen, bu bilgileri bilimsel analiz ve sentez yapabilen, kendine güvenli gençlerimizle üniversitemiz gücüne güç katacaktır.” dedi.