Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik Bölümü Mentörümüz Dr. Hakan Çınar: Mesleğinizi, İşinizi İçinize Alın

Öğrencilerimizi geleceğe ve iş dünyasına hazırlarken, Türk iş dünyasına damga vurmuş CEO’larımızdan danışmanlık alarak, eksik yönlerini geliştirmelerine ve iş hayatına başarılı bir giriş yapmalarına, aktif bir oyuncu olmalarına hizmet eden programımız olan "Mentor'un CEO Olsun" Programı kapsamında UNSPED Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Dr. Hakan Çınar'ı ziyaret ettik. Kendisinden profesyonel hayatına nasıl başladığını, eğitimin önemi ile network oluşturmanın, kararlı ve azimli olmanın gerekliliği, lisans eğitimi devam ederken yarı zamanlı çalışmaların değerini anlattı. Dr. Hakan Çınar öğrencilerimize "Mesleğinizi, İşinizi İçinize Alın" önerisinde bulunarak başarıya ancak seçtikleri mesleklerin gereklerini özümseyerek başarıya ulaşacağını belirtti.