Doç. Dr. Efe Can Gürcan'a TÜBA-GEBİP Ödülü

İstinye Üniversitesi İktisadi İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcısı ve Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Efe Can Gürcan, Türkiye Bilimler Akademisi (TÜBA) tarafından verilen Genç Bilim İnsanı Ödülleri Programı (GEBİP) kapsamında; Sosyal Bilimler Alanı Uluslararası İlişkiler Kategorisi’nde ‘Yılın Bilim İnsanı’ ödülünün sahibi oldu.

Doğa, mühendislik, sağlık bilimleri ile sosyal bilimler alanlarında çalışan üstün başarılı genç bilim insanlarını, bilimsel çalışmalarını Türkiye’de sürdürmeleri, kendi çalışma gruplarını oluşturmaları, Türkiye kaynaklı uluslararası düzeyde nitelikli proje ve yayınlarını ödüllendirme ve teşvik amacıyla 2001’den beri verilen TÜBA GEBİP Ödülleri; ödül sahiplerine 3 yıl boyunca her yıl maddi desteğin yanı sıra danışmanlık hizmeti de sağlıyor.

TÜBA-GEBİP 2021 Yılı Uluslararası Akademi Ödülleri hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız.